Knokken om lijfsbehoud óf titel

REGIO – Een vol voetbalprogramma komend weekend. De fase nadert, waarin de punten extra lijken te gaan tellen voor een aantal regioteams.
Zo is VIOS (2A) op weg naar de titel en in 5A strijden Petten, Wieringerwaard en Nieuwe Niedorp om het kampioenschap. Geel Zwart (3A), Con Zelo en Hollandia T (beide 3B) en Kleine Sluis (2A), knokken daarentegen om lijfsbehoud. Het overzicht voor zondag 5 februari.

in 2A speelt VIOS thuis tegen laagvlieger SEW. Maar ook in Warmenhuizen weten ze dat een kat in het nauw… Juist. De overige regioteams: HSV-ZAP, Den Helder-KFC, Saenden-Kleine Sluis en Medemblik-JVC.

In 3A de Wieringermeer-derby DWOW-Flevo. Schagen-United moet nodig weer gaan winnen, te beginnen in De Goorn tegen RKEDO. Geel Zwart gaat bij Strandvogels proberen de tweede driepunter op rij in de wacht te slepen.

In 3B moeilijke tijden voor Hollandia T en Con Zelo. Hollandia T speelt op De Kuil tegen Meervogels’31 en Con Zelo moet naar De Rijp.

4A Winkel moet drie punten pakken tegen Beemster en Dirkshorn ontvangt Egmondia. Sint Boys is gasteer van De Koog en Vesdo gaat naar Den Helder voor de confrontatie met Zeemacht.

In 5A staan VZV en Oudesluis in ‘t Veld tegenover elkaar. WMC-Petten gaat niet door; Wieringerwaard-Callantsoog is de blikvanger in 5A en Kaagvogels krijgt koploper Apollo’68 op visite.

Op de website en beeldkrant van Noordkop Centraal staan op wedstrijddagen rond 18.00 uur korte karakteristieken van de wedstrijden.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):