Kleine uil met grote zorgen

BARSINGERHORN – Ze is naar eigen zeggen ‘kneiter dyslectisch’, maar dat stond Lotte Aardenburg uit Barsingerhorn niet in de weg om een kinderboek te schrijven. ‘Kleine uil’ gaat over jezelf kwijtraken en weer terugvinden.

Kinderboekenillustrator. Dat is wat Lotte graag wilde worden. Uiteindelijk is ze kinderverpleegkundige geworden, maar laat ze nu alsnog haar kinderdroom uitkomen. “Ik vroeg me af wat ik nog wilde bereiken en of ik dat wel durf”, zegt Lotte. Dus schreef ze het boek, trok de stoute schoenen aan en benaderde vele uitgeverijen met ‘Kleine uil’. “Vrijwel iedereen weigerde. Ik werd onzeker”, zegt Lotte. Net toen ze wilde opgeven, hapte Bookscout toe.

‘Kleine uil’ is vooralsnog alleen digitaal verkrijgbaar via www.boekscout.nl. Lotte heeft al een nieuwe droom om te verwezenlijken, want ze wil fysieke exemplaren torenhoog bij Plukker zien liggen.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: