Klaver toont nieuwe winkel

SCHAGEN – Keurslagerij Arie Klaver in Schagen laat in een videopresentatie zien hoe de nieuwe winkel er straks uit gaat zien. 

De slager zit nu in een tijdelijke winkel in het Makado Centrum. De verbouwing van dat winkelcentrum is in volle gang. Momenteel wordt hard gewerkt aan een nieuw versplein. 

Aan dat versplein komt straks ook de nieuwe winkel van Klaver. Vorige week tekende Stef Klaver het contract voor deze nieuwe winkel. 

“Precies na mijn 12,5 jarig jubileum is dan eindelijk alles rond en getekend! Alsof het zo moest zijn”, liet Klaver weten. Naar verwachting gaat de nieuwe winkel in november open.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Jan Bouwes
    Jan Bouwes zegt:

    Stef prima besluit. Met deze entourage invulling geven aan jouw branche is toekomst verzekerd.. Positieve ondernemersbijdrage aan regionale centrum winkelfunctie stad Schagen. Héél veel succes met de voorbereiding..

Reacties zijn gesloten.