Klacht over geur van oliebollen en vis

SCHAGEN – Omwonenden hebben bij de gemeente een klacht ingediend over geuroverlast van de oliebollen- en viskraam op de Nieuwstraat in Schagen. 

De kramen stonden voorheen naast Albert Heijn maar moeten vanwege de verbouwing van het Makado Centrum tijdelijk op een andere plek staan. Zij staan nu op de stoep langs de Nieuwstraat. 

De gemeente heeft de milieudienst opdracht gegeven om de klacht te onderzoeken. Die zal nagaan of de afzuiging en vetfilters wel op orde zijn. 

Ook wordt gekeken of de afstandscriteria wel worden gevolgd. Wanneer blijkt dat de kramen te dicht bij de woonhuizen staan moeten de kramen op een andere plek worden gezet.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
14 antwoorden
 1. Jan de v
  Jan de v zegt:

  Serieus???? Gaan ze nou zelfs hier over lopen zeiken,? Wat een trieste kutlui, en dan begint er nog een geitenwollen sokken zeikerd over auto’s en uitlaatgassen bullshit. We hebben al zo een milieu gek, dat is dat mongooltje van een greta turnberg

  Beantwoorden
 2. Pieter
  Pieter zegt:

  Als mensen klagen lijkt het er op dat de ambtenaren hun werk niet goed gedaan hebben en omdat ambtenaren onfeilbaar zijn moeten ze wel wat aan zo’n situatie doen.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Zie ook: Klacht over geur van oliebollen en vis […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: