Kitty zoekt een hobby – Zwanenzang

VALKKOOG – Elena Syssojeva nodigt Kitty uit voor de laatste aflevering van dit seizoen om opera te leren zingen in het kerkje van Valkkoog. Heeft Kitty zoveel noten op haar zang?

Elena komt uit Schagen, maar geeft vaak les én concerten in het kerkje van Valkkoog. Een prachtige locatie voor de laatste aflevering van een geweldig seizoen waarin dappere Kitty vaak buiten haar comfort zone trad om te zien wat Noordkoppers in hun vrije tijd zoal bezighoudt.

Kitty zingt het hoogste lied met Elena in de tiende en laatste aflevering van ‘Kitty zoekt een hobby’. Nu te zien op Noordkop Centraal TV en via de website.

Geïnspireerd door Elena? Op haar eigen YouTube-kanaal plaatst ze regelmatig filmpjes over zangtechnieken en optredens. Het eerstvolgende publieke optreden is op 17 juni in de Oude Ursula kerk van Warmenhuizen. Kaarten daarvoor zijn verkrijgbaar via de website van La Scala Nobile.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):