Kirsten Ripken in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 22 oktober van 10.00 – 12.00 uur Kirsten Ripken uit Callantsoog te gast.

Op haar blog Maison Viridi schrijft Kirsten Ripken over duurzaam en bewust leven, huisgemaakte vegan recepten van lokale producenten en haar persoonlijke leven. Zo’n beetje over alles wat haar in het dagelijkse leven bezig houdt.

Zij is gek op bakken van allerlei lekkers en zij bracht dit jaar ‘Het veganbakboek’ uit. In dit boek laat zij zien hoe je de lekkerste vegan baksels op tafel kunt zetten. Ook geeft Kirsten een inkijkje in haar leven aan het strand in Callantsoog, waar zij woont met haar vriend, zoontje en hond.

Presentator Kitty Mertz praat met Kirsten Ripken over haar leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Kirsten en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):