Kinderen in training voor SKRS Kidsrun(video)

SCHAGEN – Team Sportservice geeft deze week speciale hardlooplessen op verschillende scholen in de gemeente Schagen om kinderen te enthousiasmeren voor de SKRS Kidsrun, onderdeel van de Schagen City Run, die op 12 mei wordt georganiseerd.

De leerlingen van groep 8 van basisschool De Wielewaal in Schagen volgden dinsdagochtend de hardlooples in sportzaal Waldervaart. Tijdens de les deden de kinderen verschillende oefeningen om zo onder andere hun conditie en doorzettingsvermogen te trainen. Na afloop kreeg iedereen een hardloop certificaat mee naar huis.

Thomas van Klaveren, vakdocent gym bij Team Sportservice, verzorgde dinsdagochtend de les. “We hopen op deze manier de SKRS Kidsrun wat meer onder de aandacht te brengen. Ik denk dat de leerlingen door deze les meer zin krijgen om mee te rennen op 12 mei.”

Meer informatie over de SKRS Kidsrun en de Schagen City Run staat op de website van de Schagen City Run.

 

 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):