Kim Braas in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 4 december van 10.00 – 12.00 uur Kim Braas uit Breezand te gast. 

Kim is permanent make-up specialiste en medisch pigmenteren en doet allerlei medische lichaam tatoeages en heeft aan meerdere wedstrijden meegedaan en al aardig wat prijzen in haar vakgebied mogen ontvangen. 

Naast haar werk zijn haar paarden haar passie, waaraan zij heel wat vrije uurtjes besteedt. Zij vindt het beleren van jonge paarden op een natuurlijke en ongedwongen manier geweldig.

Presentator Kitty Mertz praat met Kim Braas over haar leven, werk en vrije tijd. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Kim Braas en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: