Kersttour Roon Staal in Cultuurschuur

Gepland Agenda

WIERINGERWERF – Zanger-pianist Roon Staal komt op woensdag 13 december met zijn nieuwe Kersttour naar de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf. 

Roon toert vanaf de vertolking van zijn laatste musicalrol in 2011 (de rol van Peter Koot in Petticoat van producent Stage Entertainment) vijf keer per jaar door het land met concerten in kerkjes en theaters. 

Met zijn gevoelige zang en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek telkens weer in vervoering te brengen. Tijdens de kerstconcerten worden er bekende songs als “Oh Holy Night”, “Stille Nacht”, “Mary’s Boy Child”, “Gloria in Excelsis Deo”, “Away In A Manger”, “Midden In De Winternacht” en “The Bleak Midwinter” ten gehore gebracht. Niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden en het publiek, heeft Roon een authentieke performance. 

De aanvangstijd van het concert is 20.00 uur. Tickets kosten € 22,50, kinderen en jongeren tot en met 17 jaar betalen € 12,50. U kunt een kaartje reserveren via www.roonstaal.com of via 06-15403125.

(foto Kenneth Stamp)


Publicatiedatum: 24 november 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 102
Avatar foto
Liesbeth van Opstal is als vrijwilliger actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):