Kerstmarkt in de Muziektuin

SCHAGEN – In de Muziektuin aan de Loet in Schagen wordt in het weekend van vrijdag 11 tot en met zondag 13 december van 15.00 tot 23.00 uur de eerste editie van de Schager Kerstmarkt gehouden.

Bezoekers in alle leeftijdsklassen worden verwelkomd om hun hart op te halen aan een divers programma en een afwisselende markt met voor elk wat wils.

De Kerstmarkt presenteert in samenwerking met een aantal bekende restaurants uit de regio allerlei smakelijke hapjes en drankjes aan. Kom dus gezellig langs en proef de lekkerste kersthapjes onder het genot van een glas Glühwein in een tuin die alles te bieden heeft.

De avonduren bij de Kerstmarkt worden muzikaal ingekleurd met diverse optredens voor jong en oud. Voor de allerkleinsten wordt een speciale kinderhoek ingericht en zullen speciale kindervoorstellingen plaatsvinden.

De Kerstmarkt ontvangt u met open armen en de toegang is gratis in een paradijs als dit. Bij regen is de Kerstmarkt vanzelfsprekend overdekt. Mocht de temperatuur tegenvallen dan verwelkomen de heaters u met voldoende warmte.

 

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):