Kerstboom bij Hospice Schagen in het licht

SCHAGEN – De kerstboom die al een week eerder bij Hospice Schagen door vrijwilligers werd neergezet is maandagmiddag in het bijzijn van buurtbewoners ontstoken.

De boom die uit de voortuin van de familie Juffermans in Callantsoog is gekomen werd ontstoken door Sjoerd van Zanten.

Lonneke Deutekom, bestuurslid van Hospice Schagen gaf aan blij te zijn met de boom. De sponsor die jaren de boom en verlichting heeft bekostigd, had aangegeven een ander doel te gaan steunen, dus moest een andere oplossing worden gezocht.

De Nordmannboom die in de voortuin van de familie Juffermans stond was zo groot geworden, ruim 6 meter, dat hij een andere bestemming moest krijgen. Uiteraard waren de heer en mevrouw Juffermans en een aantal buren aanwezig die gezamenlijk de verlichting hebben betaald. Zo’n 2.700 lampjes zitten er in de boom.

Hospice Schagen zorgde voor chocolademelk met kerstbrood en later een Glühwein. Een video is te zien op Noordkop Centraal TV.

Zie ook: Kerstboom voor Hospice Schagen

(Foto’s en video: Vincent Clemens en Kitty Mertz)

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: