Kermis Tuitjenhorn toch nog op skatepark

TUITJENHORN – De kermis in Tuitjenhorn, die komende zaterdag begint, wordt ook dit jaar opgebouwd op het Skatepark bij de Oostwal. Dat laat burgemeester Marjan van Kampen weten. 

“Op die locatie is ook een betere doorstroming mogelijk”, vertelt Van Kampen, die nog rekening moet houden met de geldende coronamaatregelen. 

Puck de Nijs van het CDA had vragen gesteld over de locatie van de kermis. De Nijs had het evenement weer graag op de Dorpsstraat gehad. 

Dorpshuis Ahoj en Café De Vriendschap hadden er dit jaar juist voor gekozen om op de handbalvelden aan de Sportlaan gezamenlijk een feestterrein in te richten. Dat zou mooi in het verlengde van de kermis liggen. 

De aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen komen voor de kermis van Tuitjenhorn echter een paar weken te laat.

Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
1 antwoord
  1. De Razende Reporter
    De Razende Reporter zegt:

    Nu in ieder geval maar hopen dat ze het in Tuitjenhorn ook zo met het weer zullen treffen als in Zijdewind waar alle georganiseerde festiviteiten onder ideale omstandigheden konden worden gehouden.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: