Kan Dirkshorn voor een stunt zorgen?

REGIO – Volop fraaie voetbalwedstrijden in de regio, komend weekend. Zo staat in klasse 2A de derby ZAP-Kleine Sluis op de rol. In 4A krijgt Dirkshorn koploper Texel’94 op bezoek. De vraag rijst: kan Dirkshorn voor een stunt zorgen? In 5A kan Petten de koppositie verstevigen als het wint van Apollo’68. Het overzicht.

In 4A zaterdag ontvangt Wieringermeer het hooggeplaatste Kolping Boys.

In 2A zondag speelt koploper VIOS thuis tegen Saenden. In de Polder dus de derby ZAP-Kleine Sluis en FC Den Helder tegen Medemblik. JVC speelt in Nibbixwoud tegen SEW.

In 3A wil Schagen United de reeks winstpartijen voortzetten en dat moet dan ten koste gaan van het bezoekende Spartanen. Flevo ontvangt KGB en DWOW krijgt Geel Zwart op visite. In 3B gaat het spartelende Con Zelo uit tegen Limmen, dat voor de titel gaat. Hollandia T speelt op De Kuil in Tuitjenhorn tegen Bergen.

Vesdo gaat in 4A op bezoek bij Beemster. Winkel ontvangt KSV en in Dirkshorn speelt Dirkshorn de kraker tegen koploper Texel’94. Sint Boys wacht een lastige wedstrijd, uit tegen Zeemacht.

In 5A ontvangt Callantsoog Nieuwe Niedorp, dat nog steeds titelaspiraties koestert. Petten krijgt Apollo’68 op bezoek. Trainer Do Bakker zal weer trots op zijn manschappen zijn. Oudesluis zet in op winst, thuis tegen ZDH. In ‘t Veld de regioderby tussen VZV en Kaagvogels. Wieringerwaard speelt in Den Over tegen Wiron.

Noordkop Centraal presenteert op wedstrijddagen rond 18.00 uur korte karakteristieken van de wedstrijden; u vindt ze via KPN kanaal 1422 en Ziggo kanaal 40.

 

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: