JVC-kantine is ontmoetingsplek voor 55-plussers

JULIANADORP – Elke donderdag kunnen senioren terecht in en rond de kantine van JVC in Julianadorp om op een actieve manier mensen te ontmoeten tijdens ‘De Derde Helft’. 

De ouderencommissie zorgt voor de invulling van de ochtend. Maar het kan ook zo zijn, dat de deelnemers met een mooi idee komen. JVC werkt daarin samen met andere sportverenigingen en partners als MEE de Wering en Team Sportservice.

De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij en bedoeld voor mensen die actief in het leven staan. 

“De sportkantine als ontmoetingsplaats, dat is het idee erachter. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek”, aldus Lydia van Noord van Team Sportservice.

JVC stelt de deuren aan de Wethouder de Boerstraat 4 in Julianadorp elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur open. Er wordt rekening gehouden met de dan geldende richtlijnen van het RIVM. 

De kosten voor deelname zijn € 25,- voor tien keer, inclusief een kop koffie of thee.

Sportclubs die ook een Derde Helft willen opzetten, kunnen zich melden bij Lydia van Noord via lvannoord@teamsporservice.nl.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):