Jut en Jul nemen Picobello over

SCHAGEN – Angelique en Glenn Schouten van ‘Jut&Jul Coffee’ nemen IJssalon Picobello in Schagen over. Robert en Mirjam Bakker hangen de ijsschep na 33 jaar aan de wilgen. 

“Samen zijn, samen werken en toch tijd tekort hebben voor elkaar. De tijd is gekomen dat we de ijsschep doorgeven”, melden Robert en Mirjam. Ze hebben hun opvolgers gevonden in koffiespecialisten Angelique en Glenn. 

Zij wonen in Schagen en verkopen middels hun webshop koffie, thee, lekkernijen en accessoires. Het tweetal staat te popelen om in de ijssalon te beginnen: “Ijs bij Picobello blijft ijs bij Picobello. Met dezelfde gastvrijheid, gezelligheid en de beleving van een ijsje of een kop koffie zoals u gewend bent.”

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord
 1. Joost Busse
  Joost Busse zegt:

  Ik hoop dat de nieuwe eigenaren eens goed naar de smaak van het ijs kijken.
  Deze was de laatste jaren niet ok. Waterig en weinig smaak.
  Neem een voorbeeld aan de Ijssalon in Heiloo op de rotonde. Echt geweldige smaken en ook grote bollen voor hetzelfde geld als bij Picobello.
  Dus Angelique en Glenn wens jullie oprecht veel succses en hopelijk word ik weer vaste klant.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: