JuRo Unirek langer verbonden aan VZV

‘T VELD – JuRo Unirek is ook volgend seizoen de hoofdsponsor van handbalvereniging VZV uit ‘t Veld.

De eredivisieclub draagt sinds de zomer van 2018 de naam van het Opmeerse bedrijf in magazijninrichting. De ondernemers van JuRo Unirek, Jeroen en Jennie Schrooder, zijn tot een overeenstemming gekomen met het bestuur van VZV om de sponsorovereenkomst opnieuw voor een jaar te verlengen: tot en met de zomer van 2025.

Jeroen Schrooder raakte bij JuRo Unirek betrokken door zijn werk als vrachtwagenchauffeur. Hij en zijn vrouw zijn gek van teamsport. “Wij doen het hier, bij JuRo, ook met zijn allen.” Ook de sfeer van handbalvereniging VZV spreekt hem daarbij aan. Het past bij zijn bedrijf. “Wij zijn, net als VZV, laagdrempelig.”

De handbalvereninging geeft op de website aan ontzettend trots te zijn op de samenwerking. “Het bestuur van VZV is meer dan verguld met het hoofdsponsorschap door JuRo Unirek.”

(Foto: Website VZVhandbal)

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):