Jumbo Kooistra en de Race To Zero

SCHAGEN – De vermindering van de CO2 uitstoot moet sneller. Dat is de inzet van de wereldwijde campagne ‘Race To Zero’. Jumbo Kooistra doet hier aan mee. 

In deze internationale klimaatcampagne werken bedrijven, universiteiten, gemeenten en regio’s samen in de grootste wereldwijde alliantie. De Verenigde Naties ondersteunt de campagne. 

“Wij zijn er trots op dat ook MKB winkeliers hun verantwoordelijkheid nemen en dat willen uitdragen. Winkels zetten zich actief in op de klimaatdoelstellingen. Het gaat hierbij niet alleen om de directe energiereductie, maar ook om een daadwerkelijke beperking van levensmiddelenoverschotten, verpakkingen, energiezuinige vervoermiddelen en gebruik van restwarmte”, aldus Patricia Hoogstraaten, directeur Vakcentrum.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: