Jos Beemsterboer bovenaan lijst BBB

SCHAGEN – Voormalig CDA wethouder Jos Beemsterboer, vader van oud-wethouder Jelle Beemsterboer, voert voor de komende waterschapsverkiezingen de lijst voor de BoerBurgerBeweging aan. 

Beemsterboer senior was van 2010 tot 2014 wethouder in de gemeente Schagen, tot zijn zoon hem opvolgde. Daarna had hij twee jaar lang dezelfde functie in de gemeente Wormerland.

Jos Beemsterboer heeft de switch gemaakt naar BBB. Hij staat op 15 maart bij de waterschapsverkiezingen als lijsttrekker voor de partij van Caroline van der Plas op het stembiljet. 

 

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden
 1. Peter Scholte
  Peter Scholte zegt:

  Wat duidelijk is dat de Beemsterboertjes graag macht willen hebben en graag populistisch roeptoeteren.
  Nu het CDA gedecimeerd dreigt te worden stappen ze over op een andere partij die in de lift zit.
  Ze waaien met alle winden mee dus. Niet echt een goede eigenschap voor een politicus.
  Één van de vele helaas !

 2. AH
  AH zegt:

  Hoe ouder hoe wijzer toch nu junior nog. kies de stem van het volk het is de investering zeker waard . Beemsterboer heeft zijn inzicht open gesteld voor wat er loos is in dit land en terecht , iedereen moet een tweede kans krijgen toch . klagers ga vooral stemmen in maart het word tijd voor verandering en gooi de greppel met modder eens dicht en stap over de greppel heen en kies voor verandering kies voor behoud van binnenlands product / MKB zodat we niet droog komen te staan omdat we ons voor alles afhankelijk maken van omringende landen c.q multinationals .

 3. Aad
  Aad zegt:

  Jos Beemsterboer, die naar Wormerland ging om zijn zoon op het pluche te krijgen en via de wachtgeldregeling gecorrigeerd werd naar zijn oude salaris (betaald door de belastingbetaler van Schagen). Het is gewoon een foute en daarom verbaasd me ook niet dat hij voor de leugens en het populisme van BBB gaat.

Reacties zijn gesloten.