Joris Linssen bij boekhandel Plukker

SCHAGEN – Joris Linssen, bekend van verschillende televisieprogramma’s en zijn columns in de NCVR-gids, kwam vrijdagavond naar boekhandel Plukker in Schagen om twee boeken te promoten, maar ook om over zijn leven te vertellen.

In 2022 kwam zijn eerste boek uit ‘Het boek Louis’ dat over  de man gaat die zijn stiefvader werd en waarvan hij veel heeft geleerd en waaraan hij goede herinneringen heeft. Dit jaar kwam zijn boek uit  ‘Als je met de stroom meegaat, sta je zelf stil’.

Daarin beschrijft hij de avonturen van zijn band Joris Linssen & Caramba’ en geeft hij inzichten door die hij als televisiemaker opdeed. Ook zong hij een paar prachtige liedjes waarbij hij zichzelf op piano begeleidde. Daarna beantwoordde hij vragen van aanwezigen en signeerde zijn boeken.

(Foto’s: Kitty Mertz)

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):