Jonge duiven mishandeld in Den Helder

DEN HELDER – Drie jonge duiven werden zondag als voetbal gebruikt door een groep jongeren in Den Helder. Een van de diertjes overleed hierbij. 

Dit gebeurde in de Van Hogendorpstraat in de marinestad. 

Een omstander maakte melding bij de Dierenambulance Den Helder en wist de duiven te redden. Voor één duif kwam de hulp te laat. De twee andere duiven zijn overgebracht naar Vogelasiel De Paddestoel. 

De jongeren gingen er snel vandoor.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
  1. Roy de Haan
    Roy de Haan zegt:

    die zogenoemde jongeren wonen daar waarschijnlijk in de buurt, hangen vaker rond op die plaats, stel voor dat het gespuis komende zomer gedurende 2 maanden strafkamp gaat in plaats van op vakantie naar het buitenland, alternatieve straf zoals auto’s wassen op politiebureau en vuil prikken in plantsoenen enzovoort, aanpakken dat gore schorem en tuig, voor wij het doen.

Reacties zijn gesloten.