Jong Schagen danst naar streetdance finale

van tot
Gepland Nieuws

SCHAGEN – Met eigen choreografie, vloeiende bewegingen en de meest ingewikkelde passen lieten teams van leerlingen uit groep 7 en 8 zien hoe goed ze zijn in streetdance.

Tijdens de twee voorrondes van het Streetdance kampioenschap 2023, georganiseerd door Team Sportservice Noordkop, Dutch dance center en Dazzling, was de vraag: welk team laat de coolste moves zien en heeft een vette show?

De teams uit Hollands Kroon en Schagen hadden zich goed voorbereid op deze dance battle. Tijdens de twee voorrondes die Team Sportservice Noordkop voor dit prestigieuze kampioenschap organiseerde: in Sporthal de Multitreffer in Schagen en Sporthal Wieringen in Hollands Kroon, was zichtbaar dat de kinderen tot in de kleinste details geoefend hadden. Natuurlijk willen ze een plek in de finale halen, en dan het liefst nog winnen ook, want de winnaar mag meedansen in de dansvoorstelling van het Dutch Dance Center in de Kampanje, zondag 11 juni. 

Finale in Multitreffer

 Voor het zover is, is het zaak te stralen tijdens de finaledag. Deze start vrijdag 2 juni om 15.00 uur, in Sporthal de Multitreffer in ‘t Zand. Publiek is welkom om te komen kijken naar deze jonge, talentvolle dansers en te zien welk team door de vakkundige jury wordt uitverkoren tot de Streetdance kampioen van 2023.

Avatar foto
Richard de Graaf is als weekendredacteur actief voor Noordkop Centraal en Regio Noordkop.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: