Joke Kruit kijkt terug en vooruit

SCHAGEN – Joke Kruit nam afscheid in de Raad van Schagen als wethouder voor onder meer Sport en Cultuur. Nadat ze de onderscheiding Compliment van Schagen ontvangen had keek ze terug op haar periode als wethouder en al weer volop vooruit.

Joke vond het een hele hectische periode. Door twee jaar corona kon ze zich weinig onder de mensen begeven. In haar wethouderschap heeft ze zich gestort op sport en cultuur.

De aanstaande besluitvorming over een mini-sportcampus op Groenoord vindt ze een hoogtepunt. En op de street art op Markt 18 en aan Het Noord is ze ook trots.

Toekomstplannen zijn talrijk. “Eerst bijkomen, cadeau’s uitpakken, onthaasten, gedichten schrijven, schilderen” laat ze weten. En Joke wil ook nog wel iets doen op gebied van kunst en cultuur

(Video: Joop Luten)

Avatar foto
Joop Luten is als vrijwilliger actief voor de redactie van Noordkop Centraal. Joop maakt veel nieuwsvideo's en richt zich daarnaast op politiek en cultuur. Samen met Rutger Jan Bredewold maakt hij de kunstserie 'Zien wat je bekijkt' voor Noordkop Centraal TV.Reageer op dit artikel
2 antwoorden
 1. Adri van der Ster
  Adri van der Ster zegt:

  Joke kruit heeft het over de afgelopen jaren over een hectische tijd.
  Echter heeft ze op toch zeker diverse emails van mij NOOIT maar dan ook NOOIT maar een keer gereageerd als wethouder, al was het maar ff zeggen dat ze het bericht ontvangen heeft en eventueel een collega wethouder er naar laten kijken.

  Jammer, maar dit soort wethouders zonder enig fatsoensnorm zitten we niet op te wachten.
  Jelle daarentegen reageerde soms wel!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: