Jenny Stam in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ op zondag 21 augustus is van 10.00 – 12.00 uur Jenny Stam uit Schagen te gast.

Jenny had al heel jong belangstelling voor kruiden en plukte als kind al bloemen waarop zij sabbelde. Zij heeft een opleiding gedaan als kruidendeskundige en houdt zich bezig met spiritualiteit en klankschalen. 

Ook organiseerde zij kruidenwandelingen door Schagen omdat zij het leuk vindt om kennis over te brengen. Na afloop van de wandelingen gaat het gezelschap naar haar huis om zelf kruidenboter te maken. 

Ook gaf zij creatieve workshops bij haar thuis en werkte als klasse-assistente op de Aloysiusschool en  De Tender.

Presentator Kitty Mertz praat met Jenny Stam over haar leven, werk en passie voor kruiden. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Jenny Stam en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):