Jelle Beemsterboer in top 3 beste bestuurder

SCHAGEN – Wethouder Jelle Beemsterboer staat in de top 3 van ‘Beste bestuurders jonger dan veertig jaar’.

Op de verkiezingssite staat het volgende: “Wethouder Beemsterboer wordt door de invullers omschreven als deskundig. Hij heeft veel indruk gemaakt met het handelen rondom het stikstofdossier en de woningbouw. Hij heeft gevoel voor zijn omgeving en dat belooft volgens invullers toekomstige successen.’

Dat hij zo hoog staat komt door de keuze van mede-bestuurders in Nederland. Collega wethouders en burgemeesters hebben Beemsterboer genomineerd. Nu mag iedereen stemmen.

In 2015, 2019 en 2020 was Beemsterboer bij de eerste 50 verkozen, in 2015 zelfs bij de eerste drie. Beemsterboer hoopt dit keer wel de beste van Nederland te worden, iets wat eerder net niet lukte.

Wie ook een stem wil uitbrengen op Jelle Beemsterboer, kan dit doen op https://www.bestebestuurder.nl.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
3 antwoorden
 1. Marianne
  Marianne zegt:

  Hahaha, er zijn ook maar drie genomineerden. Wat zegt het dan als je derde bent? Dat je een hele goede bestuurder bent? Ik denk dat je dit met een grote korrel zout moet nemen.

  Beantwoorden
  • Dirk
   Dirk zegt:

   Met die korrel zout heb je gelijk. Net zoals bijvoorbeeld in de artiestenwereld wordt er zo hier en daar nog wel eens wat georganiseerd om de status van sommigen in het wereldje wat op te hemelen. Zo ook in de politiek. maar we gunnen hem toch die waardering, vooral nu hij heeft aangekondigd de politiek te verlaten. En wat mooi is ook het gewone volk mag kiezen uit drie! kandidaten.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: