Jannie Paarlberg krijgt Schager compliment

BURGERBRUG – Tijdens een gezellige avond, maandagavond voor de vrijwilligers van de Herboren Toren kreeg Jannie Paarlberg tot haar grote verrassing het Schager Compliment.

Wethouder Joke Kruit speldde het compliment bij haar op, dat zij kreeg voor de vele jaren dat zij het cultuurgehalte in de Herboren Toren een warm hart heeft toegedragen.

Zij heeft het mogelijk gemaakt dat de Burgerbruggers en anderen in de omgeving hiervan konden genieten. Jannie Paarlberg is voorgedragen door het bestuur van Culturele Stichting Herboren Toren.

(Foto: aangeleverd)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
  1. Hedwig
    Hedwig zegt:

    Fantastisch dit compliment! Jannie verdient het zeer. Met hart en ziel houdt ze van theater en muziek! En zet ze zich in voor anderen!

  2. Betty den Ouden
    Betty den Ouden zegt:

    Wat een welverdiend compliment voor Jannie. Ik ben trots op haar.

Reacties zijn gesloten.