Jan Buisman in Deur Open

SCHAGEN –In het programma ‘Met de deur Open’ is zondagmorgen 29 januari  van 10.00 – 12.00 uur Jan Buisman uit Schagen te gast. Jan verzamelt al ruim 70 jaar gesigneerde fotokaarten van beroemde mensen. 

Het begon met de circussen waarin hij geïnteresseerd was. De circusartiesten deelden gesigneerde foto’s uit en bovendien kende zijn vader verschillende artiesten die in Theater Royal in Schagen optraden.

Zijn verzameling is enorm, maar omhelst niet alleen gesigneerde fotokaarten maar ook olifanten. Het meest trots is hij op de gesigneerde foto van Doris Day. Toen hij hoorde dat zij een winkel opende in Toronto, vloog hij daar naartoe om haar tijdens de opening te ontmoeten.

Presentator Kitty Mertz praat met Jan Buisman over zijn leven, werk en hobby’s. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Jan Buisman en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

‘Met de deur Open’ is te horen en zien via Ziggo Kanaal 40, KPN kanaal 1422 en www.noordkopcentraal.nl onder het knopje ‘kijk en luister live’.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):