Jack Vledder verlaat Wieringerwaard

REGIO – Jack Vledder, trainer van vijfdeklasser Wieringerwaard, gaat de club uit de Pauwenstad aan het eind van het seizoen verlaten.

De 45-jarige Vledder heeft een nieuwe uitdaging gevonden: hij wordt per juni 2024 voorzitter van Kaagvogels uit Kolhorn.

“Ik heb mijn besluit zondag na de wedstrijd tegen Berkhout (3-2 winst, se) aan mijn spelers meegedeeld. De jongens waren verrast, maar respecteerden mijn besluit en wensten me succes.”

Kaagvogels lijkt op weg naar een geheel nieuwe periode. De op 13 juni 1945 opgerichte vereniging wil hogerop. Eerder al verbond oud-speler Ivo Schaerlaeckens zich als trainer aan Kaagvogels.

Vledder en Schaerlaeckens zijn goed bevriend. Met op zowel bestuurlijk als sportief gebied een fris, energiek en enthousiast kader, dient een nieuw en sportief succesvol tijdperk zich aan.

“Ik zie ernaar uit. Kaagvogels is toch mijn cluppie”, aldus Jack Vledder.

 

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):