Jacco Vonhof gast bij jaarvergadering OFS

Gepland Nieuws

SCHAGEN – In Alpha in Schagen organiseert de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) maandagavond 6 november een inspirerende ondernemersavond met als gast Jacco Vonhof.

De avond wordt afgetrapt door het bestuur dat zal ingaan op de onderwerpen die het afgelopen jaar binnen hun sector hebben gespeeld. Daarbij komt ook aan de orde wat het bestuur van de OFS heeft gedaan en wat er nog op de agenda staat. Uiteraard is er ruimte voor discussie en vragen.

In de tweede helft van de avond zal Jacco Vonhof, voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland, zijn visie op allerlei onderwerpen delen. Hij is sinds 2018 voorzitter en een ondernemer in hart en  nieren.

Na afloop van het programma is er nog voldoende ruimte om te netwerken. De inloop start om 19.30 uur en de avond wordt om 20.00 uur ingeleid door Hans Bouterse. Opgeven kan tot en met zondag 5 november via aanmelden@ondernemendschagen.nl .

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):