Jaap Martin in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 5 februari van 10.00 – 12.00 uur Jaap Martin uit Petten te gast. 

Jaap Martin woont sinds 2021 in Petten en is door zijn buurvrouw in de Dorpsraad Petten beland. Een paar maanden later werd hij voorzitter door ziekte van de toen huidige voorzitter.

Op 21-jarige leeftijd heeft hij in 1971 met vrienden in een Volkswagenbus de wereld rondgereisd en kwam in 1973 weer terug. Toen hij zijn vrouw José leerde kennen, werkte zij bij Tally-Ho in Bergen en samen hebben zij Tally-Ho man overgenomen.  

In 2001 zijn zij gestopt en naar Frankrijk verhuisd waar zij op twee plekken hebben gewoond. In april 2021 zijn zij teruggekomen naar Nederland.

Presentator Kitty Mertz praat met Jaap Martin over zijn leven, werk en het voorzitterschap van de Dorpsraad Petten. De muziek die tijdens het programma wordt gedraaid, is de keuze van Jaap Martin en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: