Ivo Schaerlaeckens trainer Kaagvogels

KOLHORN – Het heeft er even om gespannen, maar Kaagvogels speelt komend seizoen opnieuw met een eerste elftal in de vijfde klasse. “Met dank aan Ivo Schaerlaeckens”, liet voorzitter Peter Huijberts afgelopen zaterdag al optekenen in de Schager Courant.

Maar er is nog meer goed nieuws te melden uit Kolhorn: Ivo Schaerlaeckens (48) werd benaderd, trainer te worden van de vijfdeklasser en na enige bedenktijd zegde de oud-speler toe.

Schaerlaeckens, die jarenlang in de hoofdmacht van Kaagvogels speelde, was sterk betrokken bij de inspanningen van het bestuur om een standaardteam in te schrijven voor de nieuwe competitie. “Naast twee spelers die overkomen van Kleine Sluis, komt nog een zestal spelers – uit Kolhorn – naar de club. En we hebben de beschikking over een prima O19-elftal. Dan heb je het wel over de toekomst van de club.  Zoals het er nu naar uitziet, hebben we een volwaardige selectie voor zowel het eerste als het tweede.”

“Kaagvogels is springlevend”, vervolgt Schaerlaeckens, die zeer enthousiast aan zijn klus begint. “Wat de doelstelling is? Nou, we gaan natuurlijk voor een periodetitel. En ook voor de lange termijn ziet het er een stuk zonniger uit!”

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.