Italiaans-Australische in Hollands Kroon

Gepland Agenda Cultuur

HOLLANDS KROON – Bity Booker, een geprezen Italiaans-Australische psych-folk singer-songwriter, is op vrijdag 1 december te bewonderen in De Kas in Hippolytushoef. Het optreden vangt aan om 20.00 uur en belooft volgens de promotors een betoverende, ontroerende muzikale reis te worden.

Met haar diepgaande verbondenheid met de natuurlijke wereld en haar unieke muzikale stijl zal Bity Booker het publiek betoveren met haar oprechte melodieën, aldus de organisatie. Haar muziek, doordrenkt met poëzie en geïnspireerd door haar artistieke reis van Umbrië naar Londen, heeft als doel een verhaal te weven dat de luisteraars meeneemt naar een wereld van sereniteit en harmonie.

De locatie is De Kas in Hippolytushoef, waar bezoekers kunnen genieten van Bookers recente werk: ‘Dreaming in the Morning’. Een viering van de natuur en de rust die daar te vinden is, deze intieme uitvoering belooft een zeldzame gelegenheid te zijn om dichter bij de hartslag van de natuur te komen, terwijl de tonen van Bity’s stem en muziek de ruimte vullen.

Bity Booker is een geprezen singer-songwriter en illustrator, bekend om haar diepgaande connectie met de natuur en haar betoverende muziek. Met een indrukwekkende carrière die reikt van metalbands tot het uitbrengen van meerdere EP’s, een album en geïllustreerde liedboeken, poogt Bity haar publiek te betoveren met haar authentieke en oprechte kunst.

De deuren openen om 19.30 uur en het optreden begint om 20.00 uur. Toegangsprijzen bedragen € 15,- per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar via de internetpagina van De Kas: Dinamusic.nl/dekasagenda en op de avond zelf aan de deur.

Voor meer informatie over Bity Booker zelf: Bitybooker.com

Avatar foto
Richard de Graaf is als weekendredacteur actief voor Noordkop Centraal en Regio Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):