Interactieve knuffels voor Samen

SCHAGEN – Financieel advieskantoor Kleimeer Assurantiën uit Hippolytushoef en Schagen heeft, samen met Nh1816 verzekeringen en Samen Vrienden, interactieve knuffeldieren geschonken aan Woonzorggroep Samen. 

De knuffelpoezen en -poppen reageren op geluid en aanraking en zijn daardoor ideaal gezelschap voor ouderen.

Robert Kleimeer, eigenaar van het gelijknamige advieskantoor, kwam dinsdagochtend naar Lelypark in Hippolytushoef en Magnushof in Schagen om de knuffels hoogstpersoonlijk te overhandigen.

Nh1816 verzekeringen stelde € 200.000,- beschikbaar voor lokale goede doelen en initiatieven ter bestrijding van de effecten van de coronacrisis. Kleimeer Assurantiën deed met succes een beroep op dit speciale fonds.

Kleimeer Assurantiën is ook al sponsor van de twee rolstoelbussen die Stichting Samen Vrienden bezit. Knuffeldieren voor Magnushof was een logisch vervolg. 

“Contact met de buitenwereld is voor ouderen beperkt. De interactieve knuffels bieden steun en troost”, vertelt Robert Kleimeer. 

“Wij gaan ze verdelen over alle locaties van Woonzorggroep Samen”, vertelt een blije Anja Dijkstra van de zorginstelling. 

(Foto en video: Kitty Mertz en Ed van Oerle)

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: