Inspreekuur heet voortaan raadscafé

REGIO – Het inspreekuur van de gemeenteraad Hollands Kroon heet voortaan raadscafé. Naast een naamsverandering, is ook de opzet veranderd. 

Het raadscafé krijgt een informele opzet, zodat inwoners en andere belanghebbenden in gesprek kunnen gaan met de raad. Gesprekken kunnen gaan over onderwerpen die op de agenda staan voor de eerstvolgende raadsvergadering, maar dat hoeft niet. 

Het raadscafé wordt vanaf het nieuwe jaar een week voor de raadsvergadering gehouden. In november en december is dit nog op de dinsdag voor de raadsvergadering. Het raadscafé vindt elke keer op een andere locatie binnen de gemeente plaats. Daarnaast kunnen organisaties of inwoners worden uitgenodigd.

Meer informatie over het raadscafé is te vinden op gemeenteraad.hollandskroon.nl/raadscafe.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):