Insluiper bij Caegstate

SCHAGEN – Een bewoner van Caegstate, een locatie van Woonzorggroep Samen, kreeg vorige week donderdagmiddag (15 februari) de schrik van haar leven. Plotseling stond er een onbekende man in haar woning. 

In meer woningen in Caegstate is die donderdagmiddag ingebroken. Opmerkelijk: er zijn geen sporen van braak. Toch kreeg de politie melding van 3 inbraken waarbij onder andere sieraden zijn gestolen.

De politie is direct na de melding een onderzoek gestart. Dat onderzoek heeft nog niets opgeleverd.

Er is wel een signalement van de dader. Het gaat om een magere man van 30 tot 35 jaar met een lichte huidskleur, ongeveer 1,78 lang. Hij had opvallend achterover gekamd grijs haar en droeg een bril.

Mensen die rond de dag van de inbraak in de buurt van Caegstate iets verdachts hebben gezien, wordt verzocht te bellen met de politie op nummer 0900 – 88 44.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. Robbert
  Robbert zegt:

  Een flink aantal mensen was eerst teleurgesteld toen ze lazen dat de dader een lichte huidskleur had.

  Niet getreurd! Geef gewoon de arbeidsmigranten de schuld!

 2. Henk
  Henk zegt:

  Zo’n insluiper had ik zeer graag in mijn woning willen verwelkomen. Zou vermoedelijk zijn laatste insluiping geweest zijn

Reacties zijn gesloten.