Inschrijven voor de Fiets4Daagse Hoorn

REGIO – De routes voor de 14e editie van de Fiets4Daagse Hoorn zijn bekend en u kunt zich tot en met dinsdag 16 april inschrijven via www.fiets4daagsehoorn.nl.

De fietsvierdaagse zelf wordt gehouden van dinsdag 30 april tot en met vrijdag 3 mei. De routes zijn 30, 50 en 70 kilometer lang en gaan door het Westfriese landschap. Sportorganisatie Le Champion heeft zijn best gedaan om deelnemers te verrassen met routes door uitgestrekte polders, oude havenstadjes en langs bloeiende tulpenvelden.

Traditiegetrouw kunnen deelnemers op donderdag 2 mei genieten van een tochtje met de Museumboot en de Stoomtram. Op de laatste dag worden alle deelnemers bij de finish onthaald met tulpen.

Onderweg zijn historische locaties en culturele attracties geopend. Bij maar liefst vijf musea, waaronder Boerderij- en Rijtuigmuseum Vreeburg en het Zuiderzeemuseum, zijn stempelposten ingericht.

Tijdens de inschrijving kunnen de deelnemers een vrijwillige donatie doen aan het goede doel. Dit goede doel is het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.


Publicatiedatum: 10 april 2024
Categorie: Overig nieuws
Aantal views: 51
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):