Ingezonden: Rijbewijskeuringen in Schagen

Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen van onder andere senioren en beroepschauffeurs.

Rijbewijskeuringen locatie Schagen – Nieuwe Nes (het Vierkant)

Beroepschauffeurs en automobilisten die gekeurd moeten worden om te mogen blijven rijden kunnen direct online een keuring boeken: www.voor-keur.nl. Hetzelfde geldt uiteraard voor de automobilisten (75+) die het rijbewijs willen verlengen, of andere medische keuringen. Keuringen gaan alleen op afspraak. Online te boeken www.voor-keur.nl of telefonisch 085 0607065. Wij zijn elke maand op deze locatie aanwezig. Eerstvolgende datum zaterdag 13 augustus.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 70,00. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 4 maanden voor deze datum. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring online bij het CBR. Let op dat u niet een ‘pre-check’ koopt bij misleidende websites, zij rekenen daar geld voor terwijl een pre-check niet nodig is. Op deze locatie maakt de arts uiteraard gebruik van het digitale platform Zorgdomein, waardoor uw formulier direct digitaal naar het CBR wordt verzonden. 

Voordat u naar de keuring komt, leest u altijd goed wat u precies mee moet nemen om de keuring goed te laten verlopen. Deze informatie vindt u op onze site als u ‘bekijk stappen’ aanklikt. Vanaf 1 oktober 2022 worden onze tarieven aangepast. Boekt u voor die datum dan betaalt u nog het oude tarief. U kunt online maar ook op de locatie met pin betalen. 

Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):