Ingezonden: Nostalux, meer dan licht alleen…

Nostalux is een succesvol Nederlands familiebedrijf met passie voor verlichting. Deze passie voor verlichting is terug te zien in de prachtige uitgebreide collectie binnen- en buitenverlichting. Bij Nostalux vind je duurzame kwaliteitsverlichting in verschillende stijlen en prijsklassen, want bij elk exterieur en budget past een ander soort verlichting. Gaat je keuze uit naar een echte klassieker of val je juist voor een oudere lamp in een nieuw jasje. Je vindt alle soorten en stijlen bij Nostalux. 

Nostalux is al ruim 50 jaar actief in de verlichtingswereld. De collectie staat echter niet stil. Deze wordt regelmatig aangepast en/of aangevuld met de nieuwste modellen. On trend verlichting, de beste basics en echte musthaves bestel je bij Nostalux. Bij Nostalux shop je jouw huis en tuin gemakkelijk mooi verlicht. De verlichting kan het hele jaar door gebruikt worden. Ideaal voor gezellige sfeervolle avonden. Nostalux is echter meer dan licht alleen. Naast de vele mogelijkheden op het gebied van binnen- en buitenverlichting biedt Nostalux ook een prachtige collectie zonnewijzers, brievenbussen, raam- & deurroosters en andere woon- en tuinaccessoires. 

Wij hebben standaard bijna 95% van onze collectie op voorraad. Hierdoor kunnen wij uit voorraad leveren. Dus wanneer je jouw bestelling voor 16:00 uur plaatst. Heb je de deze vaak al de volgende dag in huis. Natuurlijk bestel je bij Nostalux met Thuiswinkel Waarborg zekerheid en worden bestellingen boven de 50 euro gratis verzonden.

Het overgrote deel van onze collectie is naast online ook in onze 1500 m² grote winkel in Zwaagdijk-Oost te bewonderen voor iedereen die op zoek is naar mooie verlichting, zich graag wil oriënteren op het gebied van binnen- en buitenverlichting of benieuwd is naar de collectie van Nostalux. Je bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom om langs te komen. Onze verlichtingsspecialisten zijn aanwezig om je te woord te staan, het gevarieerde aanbod te laten zien en je daar waar nodig te helpen. 

Openingstijden winkel Nostalux

Maandag: 08:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 – 17:30 uur
Woensdag: 08:00 – 17:30 uur
Donderdag: 08:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

Onze winkel op Korenmarkt 8 in Zwaagdijk-Oost ligt aan de provinciale weg N307 tussen Hoorn en Enkhuizen in Noord-Holland. Dit is op 15 minuten rijafstand vanaf de afslag Hoorn-Noord aan de A7 of 15 minuten rijden vanaf Enkhuizen. 

Advies aan huis
Bij Nostalux kun je terecht voor al je verlichtingsprojecten. De keuze voor verlichting in jouw huis of tuin is niet altijd makkelijk. Het aanbod is vaak ontzettend groot. Onze verlichtingsexperts bieden je gratis en vrijblijvend een deskundig advies bij het maken van de juiste keuze. Zo weet je zeker dat je nog lang plezier zult hebben van de nieuw aangeschafte verlichting voor binnen en/of buiten. 

Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):