Ingezonden: Beleef nazomer in Zuid-Limburg

De zomer loopt helaas langzaam ten einde, maar die heerlijke nazomer is stiekem ook wel heel erg lekker. Krijgen we nog een hittegolf? Of komen de eerste herfststormen al aan land? Helaas is het weer in Nederland vrij onvoorspelbaar. Wat de nazomer ons ook gaat brengen; beleef hem in Zuid-Limburg!

Kom even helemaal tot rust voordat jouw drukke leven na een relaxte zomer weer van start gaat. Een bezoek aan onze wellness in Valkenburg is hét perfecte uitje voor in die wisselvalige nazomer. Schijnt het zonnetje? Geniet dan van wat verkoeling in de buitenbaden en een heerlijk zonnetje op je gezicht. Is het weer iets minder? Geen probleem!  Als een van de grootste wellness centra in Nederland beschikt Thermae 2000 over nog veel meer verschillende faciliteiten. Van heerlijke sauna’s en binnenbaden tot relaxruimtes en restaurants. 

Voor een optimale beleving kan een overnachting in ons wellness hotel natuurlijk niet ontbreken. Trakteer jezelf nog even op een mini-vakantie met een hotelovernachting. Je loopt zo in je badjas van jouw kamer naar het wellness centrum, puur genieten toch?

Beleef een compleet verzorgde mini-vakantie in onze wellness met één van de hotel arrangementen. En waan je in een oase van rust op de mooie Cauberg, bekend van de wielersport. Ontdek de prachtige stad Valkenburg, beroemd om haar mergelgrotten, kasteelruïne en gezellige restaurants en cafés.

Samen is natuurlijk altijd leuker dan alleen. Beleef deze mini-vakantie in Limburg samen met jouw partner, moeder, vader, zusje, etc. Verras hem of haar met een wellness giftcard! Fijn om te ontvangen, nóg fijner om te geven. Met een cadeaubon van Thermae 2000 geef je pure ontspanning en verwennerij!

Wij wensen iedereen een hele fijne nazomer en verwelkomen jullie graag bij Thermae 2000. Tot snel! 

Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: