Informatiepunt Digitale Overheid geopend

SCHAGEN – Wethouder Sigge van der Veek van de gemeente Schagen heeft samen met taalambassadeur Trudi Jeninga maandag in de bibliotheek van Tuitjenhorn het informatiepunt Digitale Overheid (IDO) geopend.

Bij het informatiepunt kunnen mensen wekelijks gratis terecht met vragen over allerlei digitale overheidszaken. Het regelen met de overheid gebeurt steeds meer op de computer via internet. Veel mensen vinden dit lastig en daarom is in samenwerking met Wonen Plus Welzijn een informatiepunt Digitale Overheid geopend.

De openingstijden zijn te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Naast het informatiepunt in de bibliotheek van Tuitjenhorn gaat komende week ook het informatiepunt in de bibliotheek van Schagen van start.

Een eerder gemaakte video hierover is te zien via: Bibliotheek helpt met papieren QR-code

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):