Info-avond over Zuiderweg

Gepland Nieuws

SCHAGEN – De Zuiderweg in Schagen gaat op de schop.

Er komt een nieuwe afslag naar de appartementen van De Veldwachter en de fiets- en voetgangersoversteekplaats bij de spoorwegovergang wordt verbeterd. Later volgend jaar worden ook de verkeerslichten bij de Julianalaan vernieuwd.

Om inwoners te informeren over de plannen, wordt op donderdag 14 december een inloopavond georganiseerd. Dan wordt ook verteld hoe de plannen voor de Zuiderweg passen in de verkeerscirculatie voor de hele stad.

De inloopavond wordt gehouden in het gemeentehuis aan de Laan in Schagen en duurt van 18.30 tot 20.30 uur.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden
 1. Natuurlijk Schagen
  Natuurlijk Schagen zegt:

  Ik heb van horen zeggen dat de afslag richting het station ns alleen vanaf de rotonde hoepzuid (nabij MC donnalds) richting station kan. Vanaf muggenburg en waldervaart (N245) moet je dan 2 keer over de spoorwegovergang.
  Door de actie van Jan Bouwes is er geen extra treinblok aangelegd waardoor de overgang onnodig lang dicht blijft. De files op de Zuiderweg zullen dan ook toenemen.

 2. Ronald van de Buld
  Ronald van de Buld zegt:

  Goedemorgen Ed,

  Kreeg de link naar jullie site doorgestuurd maar kan hier verder helemaal niets over vinden op de website van de Gemeente.

  Waar heb jij deze info gevonden?

  alvast bedankt!

  Groet Ronald van de Buld

 3. Leen van van Dipten
  Leen van van Dipten zegt:

  Fijn een inloopavond.
  Had wel iets eerder aangekondigd mogen worden, of is dit een last minute actie van de gemeente Schagen. Neemt zijn inwoners niet altijd even serieus.

Reacties zijn gesloten.