Ietje van Poll in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ op  radio en televisie is zondag 18 februari van 10.00 tot 12.00 uur Ietje van Poll uit Oude Niedorp te gast.
Ietje is geboren en getogen in Roermond, maar heeft in haar leven op verschillende plekken gewoond, waaronder Oost-Duitsland. Ook heeft zij verschillende werkzaamheden gehad als secretaresse en in het onderwijs. Na haar pensionering heeft zij een boek geschreven over een familiegeschiedenis ‘Bleek gezichtje’.
Presentator Kitty Mertz praat met Ietje van Poll over haar leven, werkzaamheden en het boek. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Ietje van Poll en de techniek is in handen van Eric Bijman.
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.