Iedereen rolt mee bij het Groene Huys

SLOOTDORP – Het Groene Huys in Slootdorp is een dagbesteding, bedoeld voor ouderen met een geheugenprobleem of met psychische belemmeringen die nog zelfstandig wonen, maar ondersteuning nodig hebben bij het structureren van hun dag. 

Ook voor ouderen die niet meer in staat zijn om hun sociale netwerk te kunnen onderhouden en hierdoor vaak alleen zijn of zich alleen voelen is het een goede plek. In een omgeving waar iedereen op zijn eigen tempo zichzelf kan en mag zijn zonder beoordeeld te worden, voelt men zich veilig en geborgen.

Om iedereen mee te kunnen laten doen had het Groene Huys rolstoelen nodig. Om deze te kunnen aanschaffen deed organisatie met succes een beroep op het ‘Iedereen kan meedoen-fonds’ van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging. Inmiddels zijn de rolstoelen geleverd.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: