HV Niedorp wil vier nieuwe beachhandbalvelden

NIEUWE NIEDORP – HV Niedorp wil in de toekomst vier nieuwe beachhandbalvelden aanleggen op het sportcomplex aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp.

HV Niedorp wil de velden aanleggen om zich als vereniging nog meer te specialiseren in dit deel van de handbalsport. Ook hoopt de club door de komst van de nieuwe beachhandbalvelden in de toekomst NK-kwalificatiewedstrijden en regionale toernooien te kunnen organiseren.

Voor de aanleg van de beachhandbalvelden is een flinke investering nodig. De club gaat verschillende acties ondernemen om zoveel mogelijk geld op te halen. Een van die acties is ‘Koop een Kuub, bij deze actie kan iedereen die dat wil voor € 20, – een kuub kopen.

De kartrekkers van het initiatief realiseren zich dat de komst van nieuwe beachhandbalvelden vragen kan oproepen omdat er door de verenigingen in Nieuwe Niedorp en Winkel serieus werk wordt gemaakt van een gezamenlijk sportcomplex. 

Toch geven ze aan dat ze niet op deze plannen kunnen wachten. “De club wil kunnen voldoen aan de vraag naar meer ruimte om te kunnen beachhandballen. De behoefte groeit alleen maar. We moeten door.”

Aanmelden voor de actie kan via https://www.veilingniedorp.nl/koop-een-kuub 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):