HV Geel Zwart komt uit bij Irene Schouten

‘T ZAND – Handbalvereniging Geel Zwart uit ‘t Zand is in de zoektocht naar een nieuwe sprintster voor de break-outs uitgekomen bij schaatskampioen Irene Schouten.

Schouten, die het afgelopen weekend afscheid nam van de schaatssport in een vol Thialf, gaf vorige week in het Algemeen Dagblad aan dat ze een ‘normaal’ leven wil waarin ze graag wil handballen met vriendinnen. HV Geel Zwart geeft op de website tzand.info aan het streven van Schouten te hebben gelezen. “Graag maken we een afspraak om te kijken welke mogelijkheden er zijn van beide kanten”, schrijft de club met een knipoog.

De handbalvereniging uit ‘t Zand ziet in Schouten een sprintster die de break-outs kan lopen. De club geeft aan dat de vriendinnen van de schaatskampioen ook mee mogen komen naar ‘t Zand. Of het gesprek tussen HV Geel Zwart en Schouten er gaat komen is nog maar de vraag.

(Foto: tzand.info)

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):