Hulp Digitale Overheid in Bibliotheek

TUITJENHORN – Om inwoners uit de regio te helpen met digitale zaken starten Wonen Plus Welzijn en KopGroep Bibliotheken een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheken van Schagen en Tuitjenhorn.

Het aanvragen van een AOW-uitkering, het regelen van zorg of het verlengen van je rijbewijs zijn zaken die tegenwoordig digitaal geregeld kunnen worden. Vanaf 31 januari kunnen mensen wekelijks terecht met vragen over de digitale overheid bij het IDO.

Het informatiepunt is in de bibliotheek van Tuitjenhorn open op maandagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur en in de bibliotheek van Schagen op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur. 

Er is geen afspraak nodig voor het vragen van hulp. Ook hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek en is de hulp gratis.

Wethouder Sigge van der Veek van de Gemeente Schagen zal op maandag 31 januari om 16.00 uur het officiële startschot geven in de bibliotheek van Tuitjenhorn.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: