Houvast bij autisme

SCHAGEN – Stichting Vrienden van Horison ouders organiseert zaterdag 20 februari van 9.30 tot 16.00 uur een informatiedag `Houvast bij autisme` bij Activiteitencentrum De Kroft aan de Loet 31 in Schagen.

Ouders van kinderen met autisme krijgen door middel van deze informatie meer inzicht in autisme. Hierdoor kunnen ze hun kind zelf beter ondersteunen, zodat dit lekker in zijn wil zit en zich ontwikkelt.

Ze ervaren hoe hun kind de wereld beleeft, ontmoeten andere ouders van kinderen met autisme en horen ervaringsverhalen van ouders die met `Contactgericht Spelen en Leren` werken.

Stichting vrienden van Horison biedt ouders van kinderen met autisme informatie en handvatten rond de begeleiding van kinderen met autisme. Mensen die werken met kinderen met autisme zijn ook welkom.

Stichting Vrienden van Horison is gezeteld in Sperdijk/Alkmaar en u kunt hen volgen op Facebook. Meer informatie vindt u ook op www.vriendenvanhorison.nl. U kunt ook bellen naar het nummer 0229-56 39 41 of 06 – 23 32 34 66.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):