Fotowedstrijd: Hoe hou jij je hoofd koel

NOORDKOP – Wie dinsdag het hoofd koel wilde houden, maakte vooral gebruik van water, veel water. 

De redactie van Noordkop Centraal riep inwoners van de Noordkop op om met een foto te laten zien hoe zij hun hoofd op deze warme dinsdag koel wisten te houden. 

Lizzy Klos was gewond aan haar knie en mocht daarom niet zwemmen. Maar in een zwembandje in het water met het hoofd achterover lukte wel. 

De familie Dekker uit Waarland ging van de waterglijbaan bij ‘t Petje in Zijdewind.

Ingrid Melchers uit Schagen houdt haar hoofd koel in haar eigen ijskoude zwembadje én met een hoedje op. 

Suus en Nina waren dinsdag extra vroeg op om meteen het eigen zwembadje in te springen. 

Klaas Slinger uit Schagen hoopt in de prijzen te vallen door te melden dat hij elke zondagmiddag een oubliehoorn met 3 bolletjes vanille ijs met discodip haalt bij IJsje Prima in Callantsoog. Hij houdt zijn hoofd koel door een pet te dragen met zijn naam erop, gekocht op de Nachtmarkt in Kolhorn. 

Jannie Brommer uit Schagen heeft op deze warmste dag in de speeltuin voor hun huis een zwembad gezet met koud water. “Samen met onze Zuid-Afrikaanse buurvrouw, haar kids en haar ouders die voor een vakantie in Nederland zijn genieten we van een heerlijk ijsje terwijl onze voeten verkoeling krijgen in het zwembad”, schrijft Jannie.

“Coole Bowie”, schrijft Trudy de Bruijn bij een foto waarbij de hond languit voor de ventilator ligt. 

Joop Luten kiest in Frankrijk voor een logische aanpak. Hij doet zijn hoofd in de vriezer. Wel op tijd er weer uit halen Joop!. 

Tessa van Faassen zet zelfs een extra masker op, maar of dat echt helpt om het hoofd koel te houden …

Edyta Labinski, die vanuit Duitsland in Callantsoog vakantie vieren, proberen de lichaamstemperatuur omlaag te halen met een ijsje van IJsie Prima. 

Ook Margreet ging naar IJsie Prima voor een lekkere ijscoupe. 

Paul, Ellen, Lucas en Jason Hoosemans hebben ontdekt dat je de hot tub op een vakantiepark in Twente ook kan gebruiken om af te koelen, zolang je hem maar uit laat staan. 

Noa Commandeur houdt haar hoofd koel door met haar poppen te spelen in een lekker zwembadje. 

Bij Jolanda, Koen en Joeri was het beste plekje in de schaduw bij het zwembad helaas bezet door hond Lucky.

Elina eet vandaag de hele dag ijsjes om het hoofd koel te houden. “Maar morgen en de rest van het jaar ijs eten vindt ze ook helemaal niet erg”, schrijft haar moeder Francien

Niek van der Molen probeerde met een vol glas limonade te springen op de trampoline. Een nat gezicht was het doeltreffende gevolg. 

Sandra Snoeks denkt niet alleen aan haarzelf, maar ook aan haar poezen Spookie en Kenzie. Die kregen een lekkere koele versnapering.

Rosa Ivangh is blij met het zwembad in haar tuin. “Op deze manier houdt zij haar hoofd koel”, vertelt moeder Natashja.

Vanmiddag maken wij de winnaars van de foto-actie bekend. 10 winnaars mogen een bon voor 4 gratis ijsjes van IJsie Prima in Callantsoog komen halen.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: