Hollandia T voor derde keer op rij ten onder

KROMMENIE – Onder leiding van Scheidsrechter Brouwer werd zondag afgetrapt op Sportpark Provily in het duel tussen Sporting Krommenie en Hollandia T.

De ploeg uit Tuitjenhorn heeft dit seizoen nog niet weten te winnen. De twee eerder gespeelde wedstrijden werden beide verloren.

In de uitwedstrijd moesten de spelers van trainer Marco Boots dit om zien te draaien maar ook deze keer lukte dat niet.

Sporting Krommenie kwam al snel op voorsprong door een binnengekopte corner. Daar bleef het, met wat kleine mogelijkheden over en weer, ook wel bij in de eerste helft van de wedstrijd. De spelers gingen rusten met een 1-0 stand op het bord.

Krommenie kwam beter uit de kleedkamer en na een uur spelen keken de spelers van Hollandia T tegen een 2-0 achterstand aan. Door een persoonlijke fout van een Hollandia T-speler konden de rood-witten makkelijk scoren. Toen Krommenie in de slotfase ook nog uit een counter wist te scoren was de wedstrijd gespeeld. De 3-0 was tevens de eindstand.

Veel kansen wist Sporting Krommenie niet te creëren maar zij gingen wel zorgvuldiger met de kansen om en wisten daardoor uiteindelijk makkelijk te winnen.

Met 0 punten uit 3 wedstrijden staat Hollandia T nu op de eennalaatste plaats in de 3e klasse B. 

Komende donderdag mag Hollandia T het weer proberen in het bekerduel tegen Kleine Sluis. Dat zal waarschijnlijk ook een lastige pot worden. De club uit Anna Paulowna staat in de 2e klasse keurig in de middenmoot. De bekerwedstrijd begint om 20.00 uur op Sportpark De Kuil.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: