Hof van Wieringen en Ulkediep open   

HIPPOLYTUSHOEF – Woonzorggroep Samen opende woensdag 15 juni twee nieuwe woongebouwen in de kern van Hippolytushoef: Hof van Wieringen en Ulkediep. 

Tegelijk met de opening introduceert de zorgorganisatie het nieuwe woonconcept voor de ouderen op Wieringen. De bewoners zijn afgelopen weken al verhuisd naar hun nieuwe appartementen.   

 Voorzitter raad van bestuur Tanja Ineke opende samen met een bewoner de nieuwe woongebouwen, in aanwezigheid van wethouder Mary van Gent en betrokkenen. 

De nieuwbouw bestaat uit twee woongebouwen met elk 32 ruim opgezette appartementen. Binnen de nieuwbouw wordt gewerkt met buurtjes. Elk buurtje, dat gevormd wordt door 8 appartementen, heeft een eigen buurtkamer en ontmoetingsruimte waar bewoners samen koken, eten en ontspannen.   

Tot de zomer worden in totaal 48 appartementen in gebruik genomen. Na de zomer nemen de laatste bewoners hun intrek in de resterende nieuwe appartementen.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: