Hoe komen inwoners van Schagen aan informatie

SCHAGEN – De gemeente Schagen wil graag weten hoe de inwoners van de gemeente Schagen aan hun informatie komen en houdt daarom een enquête.

Inwoners van de gemeente kunnen informatie opdoen via kranten, nieuws website, radio en tv. Voor de gemeente is het belangrijk om te weten via welke kanalen zij de inwoners kunnen bereiken en informeren. Eens in de twee jaar houdt de gemeente Schagen daarom een enquête.

Verder wil de gemeente graag weten welke onderwerpen de inwoners aanspreken. “Het is erg belangrijk dat onze inwoners informatie makkelijk kunnen vinden en dat de manier van informeren bij hen aansluit”, aldus burgemeester Marjan van Kampen. 

Alle inwoners van de gemeente Schagen kunnen de enquête invullen vanaf 24 mei tot en met 8 juni via www.startvragenlijst.nl/schagen.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: